

ᲡᲐᲯᲐᲠᲝ ᲡᲐᲛᲐᲠᲝᲚᲔᲡ ᲗᲙᲘᲚᲘᲨᲚ ᲔᲛᲠᲘ – ᲘᲕᲐᲜᲔ ᲯᲐᲕᲐᲡᲘᲨᲕᲔᲚᲘᲡ ᲡᲐᲮᲔᲚᲘᲣᲘᲡ ᲗᲑᲘᲚᲘᲡᲘᲡ ᲡᲐᲮᲔᲚᲛᲓᲘᲨᲝ ᲣᲜᲘᲕᲔᲠᲡᲘᲢᲔᲢᲘ

ᲡᲝᲪᲘᲐᲚᲣᲠ ᲓᲐ ᲞᲝᲚᲘᲢᲘᲙᲣᲠ ᲛᲔᲪᲜᲘᲔᲠᲔᲑᲐᲗᲐ ᲬᲐᲙᲣᲚᲢᲔᲢᲘ

LEGAL ENTITY OF PUBLIC LAW – IVANE JAVAKHISHVILI TBILISI STATE UNIVERSITY

FACULTY OF SOCIAL AND POLITICAL SCIENCES

N 05/30

27 - 06 20lb 6

სსიპ ივანე ჯავახიშვილის სახვლობის თბილისის სახვლმწიფო უნივვრსიტეტის სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნივრებათა ფაკულტეტის

დეკანის ბრძანება N 5/2016

სხიპ ივანე ჯაეახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწიფო უნივერსიტეტის სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნიერებათა ფაკულტეტზე 2015–2016 სასწავლო წლის გაზაფხულის სემესტრში სამაგისტრო ნაშრომების დაცვის ვადებისა და დაცვის კომისიების დამტკიცების შესახებ

"უმადლები განათლების შესახებ" საქართველოს კანონის 29-ე მუხლის მე-3 პუნქტის "ე" ქვეპუნქტის, საქართველოს განათლებისა და მეცნიერების მინისტრის 2013 წლის 11 სექტემბრის 135/6 ბრძანებით დამტკიცებული საჯარო სამართლის იურიდიული პირის – ივანე ჯაეახიშვილის სახელობის თბილისის სახელმწივო უნივერსიტეტის წესდების მე-5 მუხლის მე-2 პუნქტისა და 21-ე მუხლის მე-6 პუნქტის, სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნიერებათა ფაკულტეტის საბჭოს 2015 წლის 26 მარტის სხდომაზე დამტკიცებული "თსუ სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნიერებათა ფაკულტეტის და პოლიტიკურ მეცნიერებათა ფაკულტეტზე სამაგისტრო ნაშრომის მომზადებისა და დაცვის წესის" საფუძველზე

ებრსანებ:

- განისაზღვროს 2015-2016 სასწავლო წლის გაზაფხულის სემერსტრში სამაგისტრო ნაშრომების დაცვის ვაღები:
 - 1.1 პოლიტიკის მეცნიერება 18 ივლისი,11.00 საათი, 4 კორპუსი, 207 აუდიტორია
 - 1.2 სახელმწიფო მართვა და საჯარო პოლიტი ა 20 იილისი 12 00 საათი 1 აოტ სუსი 302 აუდიტორია

- 13 დიპლომატია და საერთაშორისო პოლიტიკა 19 ივლისი, 12.00 საათი, 2 კორპუსი, ევროპული კელევების ინსტიტუტი
- 1.4 ნაციონალიზმისა და ეთნიკურობის კვლევები 16 ივლისი, 12.00 საათი, 4 კორპუსი, 204 აუდიტორია
- 1.5 მედია და ახალი ტექნოლოგიები 19 ივლისი, 10.00 საათი, 6 კორპუსი, 208 აუდიტორია
- მასობრივი კომუნიკაციის და მედიის კელევები 18 ივლისი, 10.00 საათი, 6 კორპუსი, 208 აუდიტორია
- 1.7 საზოგადოებრივი გეოგრაფია 6 ივლისი, 11.00 საათი, 4 კორპუსი, 213 აუდიტორია
- 1.8 დემოგრაფია და მოსახლეობის გეოგრაფია 14 ივლისი, 12.00 საათი, 4 კორპუსი, 213 აუდიტორია
- სოციოლოგია 26 ივლისი, 11.00 საათი, 4 კორპუსი, 309 აუდიტორია
- 1.10 სოციალური მუშაობა 8 ივლისი, 11.00 საათი, 6 კორპუსი, 303 აუდიტორია
- ინფორმაციული საზოგადოება და მედიის სოციოლოგია 20 ივლისი, 11.00 საათი,
 ეორპუსი, 163 აუდიტორია
- 1.12 ევროპული ინტეგრაცია და შრომითი ურთიერთობები 6 ივლისი, 10.00 საათი, ქართულ – ამერიკული უნივერსიტეტი
- 1.13 კონფლიქტების ანალიზი და მართვა 18 ივლისი, 13.00 საათი, 2 კორპუსი, 240 აუდიტორია
- 1.14 გენდერის კვლევა 18 ივლისი, 18.00 საათი, 2 კორპუსი, 336 აუდიტორია
- 1.15 ევრაზიისა და კავკასიის კვლევები (ინგლისურენოვანი) 21 ივლისი, 13.00 სათი, 2 კორპუსი, სოციალურ მეცნიერებათა ცენტრის ბიბლიოთეკა
- შეიქმნას 2015–2016 სასწავლო წლის შემოდგომის სემესტრში სამაგისტრო ნაშრომების დაცვის დარგობრივი კომისიები შემდეგი შემადგენლობით:

2.1 პოლიტიკის მეცნიერება

- ა) ალექსანდრე კუხიანიძე პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) სალომე ღუნდუა ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) მალჩაზ მაცაბერიძე პროფესორი
- დ) ნანა შაჭარაშვილი ასოცირებული პროფესორი
- ე) ზეიად აბაშიძე ასისტენტ პროფესორი

2.2 სახელმწიფო მართვა და საჯარო პოლიტიკა

- გ) ნანა მაჭარა შვილი– ასოცირებული პროფესორი , კომისიის თაემჯდომარე
- ბ) სალიმე დუნდუა ასოცირებული პროფესორი კომისიის მდივანი
- გ) მალხაზ მაცაბერიძე პროფესორი
- დ) ალექსანდრე კუხიანიძე– პროფესორი
- ე) ზეიად აბაშიძე ასისტენტ პროფესორი
- ე) ნოდარ ტანგია'შვილი მო\"ვეული ლექტორი
- ზ) ნოდარ ხერხეულიძე მოწვეული ლექტორი
- თ) ალექსანდრე სვანი შვილი მოწვეული ლექტორი

2.3 დიპლომატია და საერთა შორისო პოლიტიკა

- ა) სერგი კაპანაძე ასოცირებული პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) ფიქრია ასანიშვილი ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) ზურაბ დავითა'შვილი პროფესორი
- დ) თორნიკე თურმანიძე ასოცირებული პროფესორი,
- ე) სოფიო პეტრიაშვილი ასისტენტ პროფესორი

2.4 ნაციონალიზმისა და ეთნიკურობის კვლევები

- ა) ზურაბ დავითა შვილი პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) ფიქრია ასანიშვილი ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) ნინო ნიქოვანი პროფესორი
- დ) დავით მაცაბერიძე ასისტენტ. პროფესორი
- ე) ირაკლი ჩსაიძე მოწვეული ლექტორი
- ვ) სოფიო პეტრიაშვილი ასისტუნტ პროფესორი

2.5 მედია და ახალი ტექნოლოგიები

- ა) დალი ოსეფაშვილი პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) მაია ტორაძე ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) მარიამ გერსამია- პროფესორი
- დ) მაგდა მემანი'შეილი ასისტენტ პროფესორი
- ე) ხათუნა კაჭარავა ასისტენტ პროფესორი

2.6 მასობრივი კომუნიკაციის და მედიის კულევები

- ა) მარიამ გერსამია პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) მაია ტორაძე ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) დალი თხეფაშვილი პროფესორი
- დ) მაგდა შემანიშვილი ასისტენტ პროფესორი
- ე) ხათუნა კაჭარავა ასისტენტ პროფესორი

2.7 საზოგადოებრივი გეოგრაფია

- ა) გიორგი გოგსაძე-პროფესორი, კომისიის თაემჯდომარე
- ბ) ნინო პავლიაშვილი ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) იოსებ სალუქვაძე პროფესორი
- დ) მარინე ბოკერია ასოცირებული პროფესორი.
- ე) ია იაშეილი ასოცირებული პროფესორი
- ვ) ვალერიან მელიქიძე ასოცირებული პროფესორი

2.8 დემოგრაფია და მოსახლეობის გეოგრაფია

- ა) ვაკა ლორთქიფანიძე პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) ანზორ სახვაძე ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) გია კვინიკაძე ასოცირებული პროფესორი

2.9 bergoegeeges

- ა) ამირან ბერძენი შვილი- პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) ლია წულაძე ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) ნინო ღურგლიშვილი ასოცირებული პროფესორი
- დ)კახა ქეცბათა ასოცირებული პროფესორი
- ე) შორენა თურქიაშვილი ასოცირებული პროფესორი

2.10 სოციალური მუშაობა

- ა) იაგო კაჭკაჭიშვილი პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) თამარ მახარაძე- ასოცირებული პროფესორი , კომისიის შდიეანი
- გ) სალომე ნამიჭეი'შვილი- ასისტენტ პროფესორი
- დ) ზურაბ ტატანა შვილი- ასისტენტ პროფესორი

2.11 ინფორმაციული საზოგადოება და მედიის სოციოლოგია

- ა) ამირან ბერძენი შვილი პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- ბ) ლია წულაძე ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) კახა ქვცბაია ასოცირებული პროფეხორი
- დ) ფლორა ესებუა მოწვეული ლექტორი

2.12 ევროპული ინტეგრაცია და შრომითი ურთიერთობები

- ა) შარიამ შუსხელი შვილი პროფესორი, კომისიის თავმელომარე
- ბ) ნინო შატბერაშვილი მოწვეული ლექტორი, კომისიის მდივანი
- გ) თვა გიორგაძე- მოწვეული ლექტორი
- დ) ბექა ნაცვლი შვილი მოწვეული ლუქტორი
- ე) ნინო ჩუბინიძე მოწვვული ლექტორი
- g) მაია გონა'შვილი მოწვვული ლექტორი

2.13 კონფლიქტების ანალიზი და მართვა

- გუგული მაღრაძე პროფესორი, კომისიის თაემჯდომარე
- ბ) რევაზ ჯორბენაძე პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) ლაშა ტულუში ასისტენტ პროფესორი
- დ) ლია ჩხიკვიშვილი მოწვვული ლექტორი
- ე) ნოდარ ბელქანია პროფესორი

2.14 გენდერის კვლევა

- ა) თამარ საბედა შეილი ასოცირებული პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- გ თამარ ცხადაძე- მოწვეული ლექტორი, კომისიის მდივანი
- გ) ლია წულაძე ასოცირებული პროფესორი
- დ) ლელა გაფრინდაშვილი ასოცირებული პროფესორი
- ე) თამარ ზურაბიშვილი მოწვვული ლექტორი

- ე) ქეთევან ჩხეიძე მოწვეული ლექტორი
- ზ) ნანა მაჭარა შვილი ასოცირებული პროფესორი

2.15 ევრაზიისა და კავკასიის კვლევები (ინგლისურენოვანი)

- ა) ფიქრია ასანიშეილი ასოცირებული პროფესორი, კომისიის თავმჯდომარე
- გ) ნანი შაჭარაშვილი– ასოცირებული პროფესორი, კომისიის მდივანი
- გ) ლიკა წულაძე ასოცირებული პროფენორი
- დ) დავით მაცაბერიძე ასისტენტ პროფესორი
- ე) ტიმოტი ბლაუველტი მოწვვული ლექტორი
- ფაკულტეტის სასწავლო პროცესის მართვის სამსახურმა და კანცვლარიამ უზრუნველეოს დაინტერესებულ. პირთათვის ბრძანების გაცნობა და თვალსანინო ადგილზე განთავსება
- ბრძანება ძალაშია გამოცემისთანავე.

სოციალურ და პოლიტიკურ მეცნიურებათა ფაკულტეტის დეკანი, ასოცირებული პროფესორი: Partition of the second of the